My first (and last?) blog post in Swedish

Den är inte bara på svenska, utan den den handlar om Blekinge. Jag blev nämligen intervjuad idag av ena lokaltidningen för att jag (åtminstone enligt journalisten) är den enda i näringslivet i Ronneby som har en weblog.
:-)

Det slog mig efteråt att OM min blog omnämns i artikeln som han skrev så kanske mina vanliga åtta läsare för en dag kommer vara kanske fyra ytterligare. Tänk då OM en av dessa fyra nya lokala läsare är sugen på att gå en kurs om "Design Patterns och Architecture Patterns med .NET". Då vore det ju väldigt förargligt om den personen inte fick veta att jag ger den kursen i Karlskrona i slutet av april, eller hur?
:-)

Förresten, om det nu blir fyra nya läsare imorgon fredag så måste jag passa på att köra ett litet experiment. Låt oss se om bloggning fungerar som lokal marknadsföring. Nedan följer fyra lokala småföretag som jag varmt rekommenderar! Gynna dem (inte för att vara snäll utan för att de helt enkelt är mycket bra) och glöm inte att nämna att du läste om dem här så får du säkert ett kampanjpris.